12 Νοεμβρίου

Συναδέλφισσες -οι

Αθήνα 26/10/2016

Συναδέλφισσες -οι

Έπειτα από δύο αποτυχημένες  προσπάθειες  να  συγκροτηθεί  σε σώμα το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ, (μετά την αντικατάσταση  του Γεν. Γραμματέα, καθώς και ενός μέλους  συνταξιούχου της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1), τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή καθώς τα μέλη της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1, σε συνεργασία με τον αιώνιο εκπρόσωπο  της Αγωνιστικής Συνεργασίας, επιλέγουν  αδικαιολόγητα να μην εμφανίζονται. Δημιουργείται εσκεμμένα κενό διοίκησης και τίθενται σε κίνδυνο η μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ καθώς και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του, αγνοούνται επιδεικτικά οι ανάγκες των συναδέλφων που χρησιμοποιούν τις παροχές του και διακυβεύεται η σημαντική αυτή θεσμική κατάκτηση των εργαζομένων

Η ανεύθυνη αυτή στάση δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην παράταξή μας, γιατί εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι΄ αυτά που κάνουμε αλλά και γι΄ αυτά που δεν κάνουμε.

Η ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ αποσύρει από το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ  τους τέσσερις εκπροσώπους της.

Καλούμε την ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ+1 και την Αγωνιστική Συνεργασία, να σταθούν επιτέλους  στο ύψος των περιστάσεων και βάλουν στην άκρη την μικροκομματική και παραταξιακή τους λογική, που θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ειδικότερα στις δύσκολες και ζοφερές εποχές που διανύουμε κι ενώ έχουμε μπροστά μας σημαντικές διαπραγματεύσεις,  όπως εργασιακά που έρχονται (ομαδικές απολύσεις) κλπ.

Συνάδελφοι  της ΠΑΣΚΕ -ΣΥΝ1 και της Αγωνιστικής  Συνεργασίας, όταν αποφασίσετε  να λειτουργήσετε με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων, αλλά και σε πνεύμα σύνεσης και συνεργασίας ΕΜΕΙΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ  ΑΚΕ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ