12 Νοεμβρίου

ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ Featured

Αθήνα 26/10/2016

Συναδέλφισσες -οι  

 Έπειτα από δύο αποτυχημένες  προσπάθειες  να  συγκροτηθεί  σε σώμα το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ, (μετά την αντικατάσταση  του Γεν. Γραμματέα, καθώς και ενός μέλους  συνταξιούχου της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1), τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή καθώς τα μέλη της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1, σε συνεργασία με τον αιώνιο εκπρόσωπο  της Αγωνιστικής Συνεργασίας, επιλέγουν  αδικαιολόγητα να μην εμφανίζονται.

Αθήνα 26/10/2016

Συναδέλφισσες -οι                    

Έπειτα από δύο αποτυχημένες  προσπάθειες  να  συγκροτηθεί  σε σώμα το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ, (μετά την αντικατάσταση  του Γεν. Γραμματέα, καθώς και ενός μέλους  συνταξιούχου της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1), τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή καθώς τα μέλη της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ 1, σε συνεργασία με τον αιώνιο εκπρόσωπο  της Αγωνιστικής Συνεργασίας, επιλέγουν  αδικαιολόγητα να μην εμφανίζονται. Δημιουργείται εσκεμμένα κενό διοίκησης και τίθενται σε κίνδυνο η μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ καθώς και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του, αγνοούνται επιδεικτικά οι ανάγκες των συναδέλφων που χρησιμοποιούν τις παροχές του και διακυβεύεται η σημαντική αυτή θεσμική κατάκτηση των εργαζομένων

Η ανεύθυνη αυτή στάση δεν αφήνει άλλα περιθώρια στην παράταξή μας, γιατί εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι΄ αυτά που κάνουμε αλλά και γι΄ αυτά που δεν κάνουμε.  

 

Η ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ αποσύρει από το Δ.Σ. του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ  τους τέσσερις εκπροσώπους της.

 

Καλούμε την ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝ+1 και την Αγωνιστική Συνεργασία, να σταθούν επιτέλους  στο ύψος των περιστάσεων και βάλουν στην άκρη την μικροκομματική και παραταξιακή τους λογική, που θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ειδικότερα στις δύσκολες και ζοφερές εποχές που διανύουμε κι ενώ έχουμε μπροστά μας σημαντικές διαπραγματεύσεις,  όπως εργασιακά που έρχονται (ομαδικές απολύσεις) κλπ. 

 

Συνάδελφοι  της ΠΑΣΚΕ -ΣΥΝ1 και της Αγωνιστικής  Συνεργασίας, όταν αποφασίσετε  να λειτουργήσετε με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων, αλλά και σε πνεύμα σύνεσης και συνεργασίας ΕΜΕΙΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ  ΑΚΕ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

 

Ο Καιρός

booked.net

Πρωτοσέλιδα

Ειδήσεις

Πρόσφατα 'Αρθρα

Τυχαίες Εικόνες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πατήστε ΕΔΩ για να Επικοινωνήσετε με την Α.Κ.Ε. Ομίλου Ο.Τ.Ε.