10 Ιουλίου

Ανακοίνωση ΟΠΑΚΕ-Δικαστικές Αποφάσεις-Καταστήματα Featured

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Την Παρασκευή 07/07/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής της ΟΜΕ–ΟΤΕ με εκπροσώπους της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ για ζητήματα τα οποία αφορούν τους εργαζόμενους. Πιο συγκεκριμένα:

ΟΠΑΚΕ–ΟΤΕ

Μετά από διαβούλευση αποφασίστηκε η υπογραφή ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας την Τετάρτη 12/07/2017 σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΟΠΑΚΕ–ΟΤΕ για το τρέχον έτος.


Δικαστικές Αποφάσεις

Στο χρόνιο ζήτημα των συναδέλφων με δικαστικές αποφάσεις δίνεται οριστική λύση εντός του 2017 και για τους 60 εναπομείναντες εργαζομένους, που για την ώρα δεν έχουν τακτοποιηθεί. Η ένταξη αφορά όλους τους συναδέλφους οι οποίοι εργάζονται στον ΟΤΕ ασχέτως αν δικαιώθηκαν ή όχι στα δικαστήρια.


Καταστήματα Cosmote

Μας ανακοινώθηκε το κλείσιμο δύο καταστημάτων Cosmote και συγκεκριμένα το κατάστημα Ανθείας στην Πάτρα και το κατάστημα του Αγίου Ελευθερίου, στο κτίριο της Αχαρνών (περιοχή Άγιος Ελευθέριος). Παράλληλα, αναμένεται συνάντηση αναφορικά με την έγκριση αντικατάστασης των καθισμάτων σε όλα τα καταστήματα με νεότερα εργονομικών προδιαγραφών.

Η ΟΜΕ–ΟΤΕ άμεσα θα αποφασίσει από κοινού με τον ΠΑΣΕ–ΟΤΕ και το Σύλλογο της Cosmote για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί. Το δίκτυο καταστημάτων μας έχει άμεση ανάγκη από στελέχωση χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και ενίσχυση με όλη την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ – ΟΤΕ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Βασίλης Λάμπρου                Δημήτρης Φούκας

Ο Καιρός

booked.net

Πρωτοσέλιδα

Ειδήσεις

Πρόσφατα 'Αρθρα

Τυχαίες Εικόνες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πατήστε ΕΔΩ για να Επικοινωνήσετε με την Α.Κ.Ε. Ομίλου Ο.Τ.Ε.