06 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση- Στάση Εργασίας- Κάλεσμα σε ενημέρωση Featured

Αθήνα, 06-09-2017

Μετά τη χθεσινή συνάντηση της ΟΜΕ–ΟΤΕ με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ για την ανακοίνωση των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης, η Διοίκηση συνεχίζοντας τις προκλήσεις φέρνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ζητήματα που για εμάς είναι Casus Belli (μείωση αποζημιώσεων, άρνηση διασφάλισης θέσεων εργασίας, κλπ).

Εν όψει της ενημέρωσης που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και προειδοποιώντας τη Διοίκηση, προκηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρες 09:00 έως 12:00 στο Νομό Θεσσαλονίκης για όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΟΤΕ (η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλύπτει και τους εργαζόμενους στην Cosmote E-value από τρίτες εταιρείες Mellon-Manpower-Project Solutions).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική προσέλευση την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 09:00 στην Καρόλου Ντηλ για ενημέρωση σχετικά με τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, τις εξελίξεις στον ορυμαγδό των νομοθετημάτων από την κυβέρνηση στα εργασιακά και ασφαλιστικά, καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα που αφορά την καθημερινότητα των συναδέλφων.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ