12 Δεκεμβρίου

Ανακοίνωση ΟΜΕ-ΟΤΕ - Κάλεσμα στην Απεργία Featured

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δεύτερη 48ωρη Απεργία μας συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΜΕ-ΟΤΕ και αποφάσισε σειρά ενεργειών ώστε να οργανώσουμε την παρουσία και τη δράση μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραστούν και να ενισχύσουν τον αγώνα μας για το δίκαιο των αιτημάτων μας. Όσοι εργάζεστε στο Διοικητικό Μέγαρο, στο ΝΥΜΑ και στα κτήρια στην Παιανία, στον Ιλισσό, στην Πάρνηθα, στην Αχαρνών και στον Αυλώνα, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την απεργιακή μας κινητοποίηση για την υπογραφή αξιοπρεπούς Σ.Σ.Ε..

Αγωνιζόμαστε να υλοποιήσουμε τα αιτήματά μας για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης στον Όμιλο, με πραγματικές αυξήσεις για όλους, ενιαίο ωράριο και διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους να συμμετέχουν στην Απεργία αλλά και να παραστούν στους χώρους εργασίας για να δώσουμε την απάντηση που πρέπειστη Διοίκηση που ανεύθυνα, αναίτια και απρόκλητα δεν αφήνει κανένα πεδίο διαλόγου για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες Εργαζομένων να δείξουν αλληλεγγύη, συμπαράσταση και συστράτευση στον αγώνα μας.

Συνάδελφοι,

ΟΛΟΙ