12 Νοεμβρίου

Ποιοί Είμαστε

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ

(ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ)

 

 Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ (ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ) είναι η συσπείρωση εργαζομένων αυτή που με γνώμονα το συμφέρον και το κοινό καλό όλων, πορεύεται και δραστηριοποιείται στο συνδικαλιστικό κίνημα του Ομίλου ΟΤΕ.

Όλοι εμείς που αποτελούμε την ΑΚΕ Ομίλου ΟΤΕ, έχουμε ως στόχο την υπεράσπιση και διεκδίκηση κάθε δικαιώματος των εργαζομένων σε κάθε εταιρεία στον Όμιλο ΟΤΕ. Δημιουργούμε το πλαίσιο εκείνο που χρειάζεται κάθε σύγχρονος εργαζόμενος, μακριά από πεπαλαιωμένες νοοτροπίες του παρελθόντος. Με προτάσεις που θα ευνοούν τους πολλούς και όχι τους λίγους. Μακριά από μία στείρα άρνηση. Για να οδηγηθούμε στο αποτέλεσμα που σε μία σύγχρονη κοινωνία δεν μπορεί να είναι άλλο από την ευημερία των εργαζομένων μέσα από την ευημερία των επιχειρήσεων. Πιστοί πάντα στην άποψη ότι οι επιχειρήσεις ευημερούν όταν οι εργαζόμενοί τους ευημερούν και παράλληλα οι εργαζόμενοι ευημερούν όταν οι επιχειρήσεις που εργάζονται ευημερούν.

Καλούμε λοιπόν κάθε συνάδελφο από όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ να πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή. Να έρθει δίπλα μας. Να δυναμώσει η φωνή όλων μας. Μαζί να πορευτούμε στον όμορφο αγώνα της υπεράσπισης των συμφερόντων των συναδέλφων μας. Μαζί να αλλάξουμε καθεστωτικές νοοτροπίες που έχουν οδηγήσει το συνδικαλιστικό κίνημα σε απομόνωση.

 

 Βγαίνουμε μπροστά

Αλλάζουμε το σήμερα

Δημιουργούμε το αύριο

Ο Καιρός

booked.net

Πρωτοσέλιδα

Ειδήσεις

Πρόσφατα 'Αρθρα

Τυχαίες Εικόνες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πατήστε ΕΔΩ για να Επικοινωνήσετε με την Α.Κ.Ε. Ομίλου Ο.Τ.Ε.