Α.Κ.Ε. ΠΕΤ-ΟΤΕ

Α.Κ.Ε. ΠΕΤ-ΟΤΕ (0)

Η  Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΠΕΤ-ΟΤΕ  ιδρύθηκε για να δημιουργήσει μια νέα δυναμική στο συνδικαλιστικό κίνημα αλλάζοντας τις κατεστημένες δομές,  με βασικό της σκοπό  να αντιμετωπίσει με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, τα σύγχρονα προβλήματα των συναδέλφων μας στον ΟΤΕ.

Ιδρύθηκε από συναδέλφους με πολυετή εμπειρία και γνώση, και πλαισιώνεται από νέους συναδέλφους με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά,  και παράλληλα συνδικαλιστικό δυναμισμό.

Με σοβαρή πολιτική άποψη, για να ασκήσει το όραμα του ρεαλιστικού και ακηδεμόνευτου συνδικαλισμού στον ΟΤΕ , μακριά από κομματικές σφραγίδες και πολιτικές εξαρτήσεις.

Δεν έχουμε πολιτικές αγκυλώσεις, εμμονές, ιδεοληψίες, χωρίς τάσεις επιβολής στη συνείδηση των εργαζομένων και γενικότερα δεν ενστερνιζόμαστε καμιά από τις συνδικαλιστικές – πολιτικές – κομματικές πρακτικές - του παρελθόντος,  που μας έφεραν στο σημερινό εργασιακό αδιέξοδο. Είμαστε ριζικά ενάντια στο λαϊκισμό, στο ψέμα και την αδιαλλαξία και θεωρούμε ότι πρέπει να χτιστεί ένα σύγχρονο συνδικάτο το οποίο θα αντικαταστήσει δομές και πολιτικές απαρχαιωμένες και απαξιωμένες στη συνείδηση των συναδέλφων μας.

Όλα τα στελέχη της ΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ,  υπηρετούν την αρχή της προάσπισης των συμφερόντων των συναδέλφων μας  στηριζόμενοι στις αρχές της δημοκρατίας, της ενεργού συμμετοχής, της ελεύθερης σκέψης, της διαφάνειας και της προσήλωσης στον εργαζόμενο και τις ανάγκες του.

Βασικά χαρακτηριστικά μας είναι η εσωτερική δημοκρατική λειτουργία, η εποικοδομητική συμμετοχή, και βασική μας αρχή η αξιοπρέπεια σε ένα υγιές και παράλληλα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον προσηλωμένοι σταθερά στη ευημερία των εργαζομένων.

Όραμα και στόχος μας είναι ένα μαζικό συνδικαλιστικό κίνημα που με τη δράση του, τις θέσεις του και τις προτάσεις του θα εξυπηρετήσει την πρόοδο και ευημερία των εργαζομένων και θα θέσει τις βάσεις για νέες διεκδικήσεις στο μέλλον.  Σε μια κοινωνία που αλλάζει, οφείλουμε πρώτα ν' αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.

Οραματιζόμαστε ένα νέο μοντέλο παρουσίας και συνδικαλιστικής δράσης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων του σήμερα. Ένα μοντέλο στο οποίο θα κυριαρχεί η ουσιαστική συμμετοχή και η σύνθεση απόψεων με σκοπό την ρεαλιστική προσέγγιση με θέσεις και προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Ένα μοντέλο ,που πέραν των εκάστοτε διεκδικήσεων να  αναπτύσσει ένα πρόγραμμα δράσης για την επιθετική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών,  την διαρκή επιμόρφωση την εργαζομένων, την αξιοποίηση νέων μοντέλων συμμετοχής των εργαζομένων, την κοινωνική προσφορά και την αναβάθμιση του κοινωνικού μας ρόλου και της δημόσιας εικόνας μας.  Οφείλουμε να είμαστε πάνω από όλα χρήσιμοι στους εργαζόμενους, αλλά να καταδεικνύουμε καθημερινά και τον ρόλο μας ευρύτερα στην κοινωνία. Για εμάς ο συνδικαλισμός είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση, και το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση είναι αυτονόητο.

Στη μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη της ΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ μπορούν να υπάρξουν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι μας, οι οποίοι ενστερνίζονται τις απόψεις και τις ιδέες μας  για ένα αποφασιστικό βήμα στο αύριο. Δεν υπάρχει κανενός είδους αποκλεισμός για κανέναν άλλο λόγο εκτός των βασικών μας αρχών

Με αγωνιστικότητα, συσπείρωση και ενότητα, προχωράμε μπροστά για τις νίκες των εργαζομένων σε όλους τους τομείς.

 

Σύνδεσμος: Α.Κ.Ε. ΠΕΤ-ΟΤΕ

Ο Καιρός

booked.net

Πρωτοσέλιδα

Ειδήσεις

Πρόσφατα 'Αρθρα

Τυχαίες Εικόνες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πατήστε ΕΔΩ για να Επικοινωνήσετε με την Α.Κ.Ε. Ομίλου Ο.Τ.Ε.